TradeVille a ajuns la aproape 20.000 de clienţi şi a lansat o aplicaţie de mobil pentru investitorii la Bursă începători

Autor: Roxana Rosu 06.07.2021

Societatea de brokeraj TradeVille a ajuns la aproape 20.000 de clienţi care fac tranzacţii pe platformă, atât instrumentele listate la Bursa de Valori Bucureşti, cât şi pe marile burse internaţionale.

Pentru a facilita vânzarea şi cumpărarea de acţiuni, dar şi a altor tipuri de produse bursiere, platforma a lansat aplicaţia de mobil Lite, create în special pentru investitorii aflaţi la început de drum, se arată într-un comunicat al companiei.

”Când tehnologia ne simplifică viaţa, devine şi mai uşor sa investeşti la Bursă. Am creat Lite pentru că Bursa este infinit mai accesibilă atunci când se vede pe un ecran prietenos şi uşor de înţeles de către oricine. Simplitatea fără costuri ascunse şi fără compromisuri este pasul firesc către a avea un portofoliu bursier în fiecare familie din România.”, a spus Mihaela Ioana Bîciu, CEO TradeVille.

Tranziţia între cele două platforme se face rapid, direct din meniul aplicaţiei mobile TradeVille.

Prin intermediul aplicaţiei, clienţii pot tranzacţiona simultan acţiuni, obligaţiuni, produse structurate şi ETF-uri listate la Bucureşti şi pe marile burse din Europa şi America de Nord.

Lite permite şi notificări live şi portofoliu actualizat în timp real, alimentări şi retrageri rapide (instantanee 24/7 din Libra Mobile Banking), Live Chat integrat şi logare biometrică.

Aplicaţia mobilă TradeVille poate fi instalată din Google Play sau App Store pe orice dispozitiv mobil Android sau iOS.