Primele zece companii antreprenoriale din producţia de materiale de construcţii au făcut în 2020 afaceri de aproape 4 miliarde de lei, plus 19% faţă de 2019

Autor: Alina-Elena Vasiliu 08.07.2021

♦ Topul este condus de Intertranscom Impex, un producător de plasă sudată cu o fabrică în Bacău deţinut de antreprenorul Ioan Teslaru.

Cei mai mari zece producători români de materiale de con­strucţii după cifra de afaceri ra­portată pentru 2020 au reali­zat anul trecut venituri cu­mulate de 3,9 mi­liar­de de lei, în creş­tere cu 19% faţă de afacerile obţinute de aceleaşi com­panii cu un an în urmă, arată datele cen­tralizate de ZF pe baza infor­maţiilor din clasamentul dis­ponibil în anuarul ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2021. Clasamen­tul a fost realizat pornind de la in­for­­maţiile furnizate de companii sau dis­po­nibile pe site-ul Ministerului de Finanţe la momentul editării catalogului.

Topul este condus de Intertranscom Impex, un producător de plasă sudată cu o fabrică în Bacău, deţinut de antreprenorul Ioan Teslaru. Compania a avut afaceri de 961 de milioane de lei în 2020.

„Anul 2020, în ciuda evenimentelor neplăcute, pentru compania noastră a fost un an bun. Conside­răm că piaţa este în creştere, cel puţin în do­meniul nostru de activitate“, spunea la începutul acestui an Ioan Teslaru.