Prima semifinală de la Campionatul European de Fotbal se vede în vânzările teraselor din Bucureşti: creşteri de 50-60% faţă de o zi normală, iar locurile sunt ocupate şi pentru finală

Autor: Miruna Diaconu 08.07.2021

♦ Meciul de fotbal dintre Italia şi Spania a fost prima competiţie din campionatul european de fotbal care s-a simţit în vânzările barurilor şi teraselor din Bucureşti.

Prima semifinală de la Campionatul Euro­pean de Fotbal în care au jucat Italia şi Spania s-a simţit în vânzările teraselor din Bucu­reşti, astfel că au existat localuri în care creş­terea vânzărilor a fost chiar şi de 50-60% faţă de o zi de marţi normală, iar aşteptările sunt la fel de bune şi pentru cele două meciuri care mai sunt de disputat.

Centrul Vechi a fost căutat de iubi­torii de fotbal care au vrut să vizioneze prima semifinală a campionatului european de fotbal. Oktoberfest Pub a avut aseară toate lo­curile ocupate, iar creşterea vânzărilor a fost chiar şi de 50-60% faţă de o zi normală de marţi.

„A fost plin aseară, pentru o zi de marţi a fost creştere de 50-60% faţă de una normală. Noi avem printre cele mai mici preţuri din centrul vechi, iar bonul mediu a fost în jur de 100 lei, oamenii au consumat circa 300 de litri de bere. Ne aşteptăm ca şi pentru cea de-a doua semifinală vânzările să crească tot cu 50% faţă de o zi normală de miercuri. Pentru finala de duminică avem deja rezervări, sperăm să avem o creştere de 30% a vânzărilor“, spune Cătălin Berbece, manager la Oktoberfest Pub din centrul vechi.