Silviu Manole, director al Wega Invest (Apă Minerală Vâlcele): Avem o creştere a producţiei de 15% faţă de primul semestru din 2020

Autor: Alexandra Matei 10.07.2021

♦ Compania îşi propune să acceseze finanţare prin fonduri europene pentru un proiect inovator în industria apelor minerale.

Silviu Manole, director al companiei Wega Invest din Covasna, care îmbuteliază apă minerală Vâlcele, spune că producţia a crescut cu 15% în prima jumătate a anului faţă de aceeaşi perioadă din 2020.  Un efect negativ al pandemiei asupra activităţii companiei a fost însă ruperea lanţurilor de aprovizionare, care a dus la scumpiri mai ales în ceea ce priveşte ambalajele.

„Prima parte a anului a fost destul de bună, întrucât domeniul nostru de activitate nu a fost foarte puternic afectat de pandemie şi de constrângerile aferente unei astfel de situaţii. Am fost însă afectaţi de problemele legate de ruperea lanţurilor de aprovi­zionare pe plan mondial, în contextul pandemiei, ceea ce s-a concretizat cu scumpiri în lanţ, mai ales pe partea de ambalaje. Totuşi, este îmbucurător faptul că avem o creştere a producţiei fizice de aproximativ 15% faţă de perioada corespondentă din anul 2020“, a declarat pentru ZF Silviu Manole, director al Wega Invest (Apă Minerală Vâlcele).