Nemţii de la DKV au finalizat preluarea Smart Diesel, unul dintre cele mai mari businessuri antreprenoriale din petrol: Ne consolidăm poziţia

Autor: Roxana Petrescu 13.07.2021

♦ Tranzacţia prin care grupul german de soluţii de mobilitate a preluat Smart Diesel a fost printre cele mai mari semnate în 2020 şi a presupus „cedarea“ încă unui business antreprenorial către o firmă străină.

DKV Mobility şi Smart Diesel au anunţat finalizarea tranzacţiei prin care grupul german a preluat unul dintre cele mai mari businessuri antreprenoriale din domeniul petrolier local.

„Prin unirea forţelor cu Smart Diesel Group, un fur­nizor de top de soluţii complete de alimen­tare şi ram­bur­sare taxe din Ro­mânia, DKV Mobility îşi propune să îşi consolideze prezenţa pe piaţă şi să îşi extindă baza de clienţi pe piaţa din Europa de Est“, au declarat cele două părţi.

Smart Diesel din Arad este furnizor de soluţii de alimentare cu combustibil, rambursare TVA şi accize, business fondat în urmă cu zece ani de antreprenorii români Ovidiu Andrieş şi Daniel Imbre.