ING Bank lansează o asigurare de sănătate în parteneriat cu NN, disponibilă direct din Home’Bank

Autor: Roxana Rosu 14.07.2021

ING Bank lansează asigurarea  ING Health Protect în parteneriat cu NN România, care poate fi achiziţionată atât în reţeaua ING Office, cât şi în aplicaţia de banking Home’Bank.

ING Health Protect acoperă riscul de intervenţie chirurgicală ca urmare a unui accident sau a îmbolnăvirii şi oferă un serviciu de asistenţă medicală prin telefon, disponibil 24/7.  

„Ultimul an ne-a demonstrat cât de fragilă poate fi sănătatea şi cât de important este să avem o plasă de siguranţă pe care să ne bazăm. ING Health Protect oferă o soluţie pentru siguranţa financiară în cazul unor probleme serioase de sănătate, care pot ajunge să destabilizeze complet o familie.”, a spus Roxana Petria, Tribe Lead Customer Engagement, ING Bank România.

Clienţii au la dispoziţie trei pachete din care pot alege – Health Protect 12, 35 şi 50, cu costuri lunare cuprinse între 12 şi 50 de lei/lună şi o sumă maximă asigurată de 15.000 de lei pe an.

Health Protect 35 şi 50 presupun condiţii suplimentare ce ţin de starea de sănătate.

Costuri:

Pachet de asigurare

Intervenţie chirurgicală ca urmare a unui accident

(suma asigurată/an)

Intervenţie chirurgicală ca urmare a unui accident sau îmbolnăvire

(suma asigurată/an)

Helpline medical 24/7

Prima lunară

Health Protect 12

10.000 Lei

-

  •  

12 Lei

Health Protect 35

-

10.000 Lei

  •  

35 Lei

Health Protect 50

-

15.000 Lei

  •  

50 Lei

Încheierea asigurării se realizează în baza unei declaraţii a clientului prin care oferă detalii generale despre starea sa de sănătate, fără să fie solicitate documente medicale justificative.

Plata primei lunare e realizată automat în fiecare lună, direct din contul curent ING, în data de 3 a fiecărei luni sau următoarea zi lucrătoare.