Cel mai important brand internaţional de modă care lipsea de pe piaţa locală, Primark, se pregăteşte să intre în România în 2022. Grupul irlandez este prezent pe 14 pieţe din lume, majoritatea din Europa, cu un total de circa 400 de magazine

Autor: Cristina Roşca 15.07.2021

♦ Grupul irlandez este prezent pe 14 pieţe din lume, majoritatea din Europa, cu un total de circa 400 de magazine ♦ În regiune, Primark are unităţi în Slovenia, Polonia şi, mai nou, Cehia.

Retailerul de modă Primark, cel mai important nume mare care lipsea de pe piaţa locală de profil, îşi pregăteşte intrarea în România, urmând a deschide primul magazin în 2022, spun sursele din piaţă.

„Analizăm constant oportunităţile pentru expansiunea viitoare a Primark, dar nu comentăm speculaţiile privind unde vom merge cu următoarele magazine“, spune Ruth Doyle, corporate communications manager în cadrul Primark.

Decizia grupului irlandez de a intra pe piaţa din România vine în contextul în care în ultimii doi ani pieţele din regiunea Europei Centrale şi de Est au intrat pe radarul companiei.