Care sunt condiţiile pentru care fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea ar mai intra în politică: „PSD-ul a devenit un partid de operetă, un partid de oameni laşi”

Ziarul Financiar 15.07.2021

Liviu Dragnea a spus, joi, la ieşirea din penitenciarul Rahova, că va mai intra în politică dacă va reuşi să îşi răspundă la două întrebări: dacă mai are cu cine şi dacă mai are pentru cine. El a spus că PSD a devenit un partid „de operetă”.

Liviu Dragnea a spus, la ieşirea din închisoare, că cei mai mulţi dintre români au înţeles acum de ce a stat în închisoare.

„Eu când am plecat România era o ţară prosperă, cu venituri mari, pe care le aveau românii, o ţară în care exista speranţă, în care exista viitor, din păcate astăzi este o dictatură feroce, este afectată serios libertatea de exprimare, este amanetat viitorul României cu asemenea datorii”, a spus Dragnea.

Fostul lider PSD a lansat un atac la adresa conducerii partidului din fruntea căruia a plecat.

„Din păcate nu există opoziţie. PSD-ul a devenit un partid de operetă, un partid de oameni laşi”, a spus Dragnea.

El a mai spus că va mai intra în politică dacă va găsi răspunsul la două întrebări: „dacă mai am cu cine şi dacă mai am pentru cine. PSD e un partid praf, fără personalitate”.

Până la a lua această decizie, asupra reintrării în politică, Dragnea a afirmat că vrea să îşi caute sănătatea.

„Sănătatea mea a fost afectată serios aici. Sper să găsesc soluţii şi să îmi revin”, a mai spus Dragnea.

Liviu Dragnea a părăsit, joi, penitenciarul Rahova, unde a ispăşit 2 ani şi 2 luni din pedeapsa de 3 ani şi 6 luni, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Tribunalul Giurgiu a decis definitiv eliberarea sa condiţionată.