Constructorul Delta ACM se pregăteşte de ieşirea din insolvenţă: „Compania are intenţia depunerii unui plan de reorganizare“. Pentru 2020, constructorul a raportat o cifră de afaceri de 26,3 milioane de lei

Autor: Alina-Elena Vasiliu 16.07.2021

♦ Pentru 2020, constructorul a raportat o cifră de afaceri de 26,3 milioane de lei, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe, adică o treime faţă de rezultatul din 2019.

Constructorul Delta ACM vrea să depună un plan de reorganizare pentru a-şi redresa activitatea şi a ieşi din procedura insolvenţei, în care se află în acest moment.

„Compania va continua activitatea cu­rentă şi, de îndată ce toate etapele proce­durii de insolvenţă din perioada de observaţie vor fi parcurse cu succes, compania are intenţia depunerii unui plan de reorganizare. Prin intermediul planului de reorganizare, com­pania va depune toate eforturile necesare pentru a se redresa“, spune Ionuţ Şandor, partener în cadrul CITR, adminis­tra­torul judiciar al Delta ACM.

Pentru 2020, constructorul a raportat o cifră de afaceri de 26,3 milioane de lei, potrivit datelor disponibile pe site-ul Minis­te­rului de Finanţe, adică o treime faţă de rezultatul din 2019. Compania a înregistrat pierderi de 4,2 mil. lei - mai mici faţă de cele 69 mil. lei obţinute cu un an în urmă, şi a avut un număr mediu de 34 de salariaţi, faţă de 253 în 2019. În 2018, ultimul an înaintea intrării în insolvenţă, Delta ACM a avut o cifră de afaceri de 136,7 mil. lei - aproape la jumătate faţă de anul precedent, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.