Deutsche Bahn Cargo România se mută la One Cotroceni Park. Proiectul, „în cărţi“ şi pentru birouri Ford, va găzdui şi un mare centru de office hospitality şi conferinţe

Autor: Bogdan Alecu 19.07.2021

Proiectul One Cotroceni Park, deţinut de One United Properties şi dezvoltat pe locul fostei platforme Ventilatorul, va găzdui birourile Deutsche Bahn Cargo România, subsidiara română a celui mai mare transportator feroviar din Europa. One Cotroceni Park este, în acest moment, unul dintre cele mai ample proiecte de regenerare urbană din Bucureşti, cu funcţiune mixtă, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A, într-un parc de afaceri modern ce se conturează în cel mai dinamic pol de afaceri al oraşului, în prezent. Până acum birourile erau în clădirea Delea Center, din apropierea pieţei Alba Iulia din Capitală.

„Decizia de relocare a birourilor Deutsche Bahn Cargo România la One Cotroceni Park se înscrie în tendinţa companiilor de a oferi echipelor lor spaţii de lucru eficiente, rea­lizate cu tehnologii de ultimă ge­ne­raţie, care favorizează revenirea la birou în condiţii sigure şi care oferă un cadru de lucru eficient, concentrat pe bene­ficiile angajaţilor. Ne bucură prezenţa în acest nou pol de interes care se conturează pe harta Bucu­reştiului odată cu One Cotroceni Park a unei companii cu renume şi tradiţie în domeniul pe care activează“, spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.