Grupul de logistică şi distribuţie a bunurilor de larg consum Aquila, controlat de Cătălin Vasile şi Alin Dociu, a finalizat integrarea Agrirom. ”Achiziţia Agrirom face parte din strategia de a ne extinde prezenţa pe canalele complementare activităţii noastre”

Autor: Roxana Rosu 19.07.2021

Grupul de logistică şi distribuţie a bunurilor de larg consum Aquila, controlat de Cătălin Vasile şi Alin Dociu, a finalizat integrarea Agrirom, firmă specializată în distribuţia produselor alimentare în regim de temperatură controlată, în urma fuziunii prin absorbţie a celor două companii.

„Achiziţia Agrirom face parte din strategia de a ne extinde prezenţa pe canalele complementare activităţii noastre şi de a oferi clienţilor soluţii complete şi cu valoare adăugată, atât la nivel naţional, cât şi regional. Finalizarea procesului de integrare reprezintă un pas important în consolidarea Aquila, care, în peste 26 de ani, a reuşit să crească în mod sustenabil şi să devină lider de piaţă”, a declarat Răzvan Bagherea, Director Organizare şi Resurse Umane, Aquila.

Compania Agrirom a fost achiziţionată de către Aquila la începutul anului 2019, fiind una dintre cele mai mari tranzacţii de pe piaţa locală. Anterior, compania era controlată de Raul Bălenescu (85% din părţile sociale), Veronica Pop (5% din părţile sociale) şi de Gabriel Puiu (10%).