Tiberiu Macaveiu şi Ioana Istrate, doi antreprenori îndrăgostiţi de activităţi montane, au deschis Boarder’s Cottage în Sinaia după investiţii de 250.000 de euro

Autor: Alina-Elena Vasiliu 20.07.2021

Ioana Istrate: De când a început pandemia am fost foarte solicitaţi, pentru că structura cabanei e perfectă pentru găzduirea unui grup compact – familie sau prieteni apropiaţi – care poate utiliza toate facilităţile cabanei fără să se amestece cu alţi turişti.

Tiberiu Macaveiu şi Ioana Istrate sunt amândoi instructori de snowboard, Tibi fiind totodată şi ghid montan. Toată viaţa lor se învârte în jurul muntelui, aşa că, inspiraţi de escapadele montane, au clădit un proiect în aceeaşi notă. Boarder’s Cottage este cabana lor din cartierul Furnica din Sinaia, scrie revista săptămânală Business Magazin.

„Avem împreună un business cu articole sportive – import, distribuţie şi magazine proprii de echipamente pentru snowboarding, skateboarding, sporturi pe apă şi biciclete – Boarder’s Store din Bucureşti. De aici a venit şi numele cabanei, Boarder’s Cottage, fiindcă vrem să fie un loc de întâlnire al pasionaţilor de snowboarding şi biciclete“, povesteşte Ioana Istrate.