Emisiunea ZF Deschiderea de astăzi. Despre investiţii ca hobby, mixul din portofoliu şi criterii. Felix Docuz: Puneţi banii să muncească pentru voi! Mi-ar plăcea să văd Dedeman şi Bitdefender la Bursă

Autori: Eduard Ivanovici , Liviu Popescu 21.07.2021

Felix Docuz, 40 de ani, investitor de circa 15 ani pe piaţa de capital din România, a fost prezent pe 20 iulie 2021 la Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi pentru a discuta despre plasamentele la Bursa de la Bucureşti, portofoliu şi randamente, dar şi despre ce companii i-ar plăcea să vadă intrate la tranzacţionare.

„Bitdefender şi Dedeman. Sunt com­panii mari, cu o poveste clară de succes şi o serie de avantaje competitive, cu produse de succes“, spune Felix Docuz, investitor cu un portofoliu format din 80% din acţiuni şi 20% din titluri de stat Fidelis.

„Sunt destul de concentrat în portofoliu“, recunoaşte Felix Docuz. „Nu este ceea ce se recomandă la carte, respectiv diversificarea. Porto­foliul meu constă în Fondul Proprietatea, Banca Transilvania,  Romgaz, Purcari şi Altria din SUA. Patru acţiuni au o pondere în jur de 20%, doar Romgaz are undeva la 10%. Purcari are cea mai mare expunere pe portofoliul meu“.