Vodafone raportează venituri din servicii de 191 mil. euro în trimestrul încheiat la 30 iunie 2021, şi o bază de clienţi de 11,2 milioane de contracte. “Veniturile din servicii continuă să fie stabile pe evoluţia trimestrială”

Autor: Cristina Bellu 23.07.2021

Vodafone, unul dintre cei mai puternici jucători de pe piaţa locală de comunicaţii fixe şi mobile, care în august 2019 a preluat şi fostul operator de cablu UPC, a înregistrat în trimestrul care s-a încheiat la 30 iunie 2021 venituri din servicii de 190,9 mil. euro.

"Veniturile din servicii continuă să fie stabile pe evoluţia trimestrială", spun reprezentanţii companiei într-un comunicat.

Totodată, baza de clienţi a atins valoarea de 11,2 milioane de contracte.

„Reducerea decalajului digital va fi o prioritate importantă pentru noi şi va trebui să lucrăm împreună pentru a ne asigura de faptul că toată lumea este conectată şi că nimeni nu este lăsat în urmă”, spune Achilleas Kanaris, CEO Vodafone România.

Grecul Achilleas Kanaris a preluat de la 1 iulie conducerea operaţiunilor locale ale grupului britanic Vodafone, după ce Murielle Lorilloux care şi-a încheiat mandatul de patru ani în România, a fost promovată director pentru divizia de business pentru 10 ţări din Europa, Turcia şi Egipt.