McDonald’s România: Plănuim investiţii de 2 mil. euro în sistemul digital din restaurante şi continuăm expansiunea. Lanţul american de restaurante este liderul pieţei locale de profil, cu afaceri de 869 mil. lei anul trecut, în scădere cu circa 6% faţă de 2019

Autor: Cristina Roşca 26.07.2021

McDonald’s România, ce deţine local 88 de restaurante de tip fast food, va investi în acest an 2 milioane de euro în sistemul digital din restaurante, acesta fiind unul dintre principalele pariuri ale companiei. Un altul este expansiunea, fiind bugetate un total de cinci deschideri.

„Avem un plan susţinut de investiţii (...). Ne concentrăm şi în acest an pe extinderea reţelei de restaurante în ţară şi pe digitalizarea unităţilor deja existente pentru ca ele să integreze cele mai noi tehnologii. De la începutul anului, am inaugurat deja un nou restaurant tip drive-thru în Braşov Coresi şi plănuim alte patru deschideri până la finalul lui 2021, precum şi investiţii de 2 milioane de euro în sistemul digital din restaurante“, spun reprezentanţii companiei.