Cofetăria L’Amande - Desserts sans gluten, o afacere de la zero pornită de Daniela Alecse, merge cu prima franciză în Bacău. În 2020, cofetăria din Bucureşti, care funcţionează cu 6 angajaţi, a ajuns la afaceri de peste 500.000 de lei
Autor:
Alexandra Matei
26.07.2021
♦ Compania doreşte să se extindă şi în Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi, Braşov, Constanţa şi Oradea.
Cofetăria cu laborator propriu pentru produse fără gluten, L’Amande - Desserts sans gluten, o afacere de la zero începută de Daniela Alecse în 2016 în Bucureşti, face primul pas către sistemul de franciză şi se extinde cu o a doua în Bacău, în urma unei investiţii de 50.000 de euro.
Daniela Alecse şi-a propus să facă acest pas important pentru business pentru a putea livra produsele în întreaga ţară. Pasul s-a concretizat anul acesta, un pas asumat şi necesar pentru extinderea businessului, după cum spunea Daniela Alecse în cadrul emisiunii Afaceri de la zero.