Safety Broker, liderul pieţei de brokeraj în asigurări, a terminat S1/2021 cu prime intermediate de 335 mil. lei, în creştere cu 23,4%

Autor: Mircea Nica 27.07.2021

Compania de brokeraj are avizul pentru listare la Bursa de Valori Bucureşti Safety Broker vrea să realizeze operaţiuni de fuziuni/achiziţii şi îşi propune o creştere a cotei de piaţă de la 7,37% până la 10%.

Safety Broker, liderul pieţei de brokeraj în asigurări, a încheiat primul semestru (S1) din 2021 cu un volum al pri­melor brute intermediate de 335 de mi­lioane de lei, în creştere cu 23,4% faţă de perioada simi­lară a anului trecut, potrivit infor­ma­ţi­ilor trans­mise de reprezentanţii companiei.

„Vizăm realizarea unor operaţiuni de fuziuni/achiziţii şi ne propunem o creştere a cotei de piaţă de la nivelul actual de 7,37% la 10% în perioada următoare. Nu în ultimul rând, fiind încurajaţi de opera­ţiu­nile derulate deja în Republica Moldo­va, ne propunem să continuam extinderea ac­tivi­tă­ţii de brokeraj în asigurari pe pieţele din regiune, următoarea ţintă fiind Bulga­ria“, a transmis Viorel Vasile, pre­şedinte al Consiliului de Administraţie al Safety Broker.