Adrian Gârmacea a deschis un showroom cu ferestre Barrier în Ungaria, la Debrecen. „Urmează Curtea de Argeş, la începutul lui august“. Investiţia partenerului care a deschis această franciză a fost de 18.000 de euro, iar cea iniţială făcută de Barrier a fost de 50.000 de euro

Autor: Alina-Elena Vasiliu 27.07.2021

Barrier, firmă deţinută de antreprenorul Adrian Gârmacea, a deschis luna aceasta un showroom la Debrecen, în Ungaria, care se alătură celorlalte francize pe care producătorul de tâmplărie le are peste graniţe, în Elveţia şi Belgia.

„Inaugurarea francizei din Debrecen este un pas important în îndeplinirea planului strategic pentru perioada 2021-2025. Următorul show­room Barrier va fi inaugurat în Curtea de Argeş, la începutul lunii august“, spun reprezentanţii companiei.

Showroomul din Debrecen este situat într-un complex comercial specializat pe materiale de construcţii şi finisaje interioare şi exterioare, are o suprafaţă de 65 de metri pătraţi şi este echipat cu mostre adaptate la cerinţele pieţei din Ungaria. Investiţia partenerului care a deschis această franciză a fost de 18.000 de euro, iar cea iniţială făcută de Barrier a fost de 50.000 de euro.