Manel Ballesteros, CEO, SII România: În cazul anumitor tehnologii se resimte o nevoie tot mai mare de specialişti şi este o provocare pentru piaţa locală să o acopere. Salariile au înregistrat o creştere, dar şi nivelul de senioritate solicitat este mai ridicat

Autor: Alexandra Cepăreanu 27.07.2021

Compania specializată în servicii şi soluţii IT are în plan recrutarea a 150 de specialişti până la finalul anului în curs În prezent, în cadrul SII România lucrează circa 300 de ingineri software.

SII România, companie specializată în servicii şi soluţii IT, cu afaceri de circa 57 de milioane de lei în 2020, vrea să atingă un număr de aproximativ 450 de angajaţi până la finalul anului în curs şi are în plan creşterea echipei cu 150 de ingineri software.

„Ne dorim creşterea echipei cu 150 de ingineri software anul acesta. În cazul anumitor tehnologii se resimte o nevoie tot mai mare de specialişti şi este o provocare pentru piaţa locală să o acopere“, a spus pentru ZF Manel Ballesteros, CEO al companiei SII România.

În prezent, compania are postate peste 40 de poziţii de recrutare pe platforma LinkedIn, pentru posturi precum DevOps engineer, embedded developer, test automation engineer, QA engineer, senior Java developer, sau senior Java developer, potrivit informaţiilor publicate de SII România pe plaforma amintită mai sus.