ZF Live. Adrian Badea, CEO al SelfPay: Ne extindem în Spania, Italia, Franţa şi Irlanda. Am simţit că e momentul să facem acea acţiune de creştere accelerată. „Afacerea deja a dovedit că poate fi profitabilă, că este de viitor, este rezistentă şi chiar oportunistă în perioadele de criză.“

Autor: Alexandra Matei 28.07.2021

♦ ZebraPay deţine un număr de 5.700 de automate în România dedicate plăţilor de tip self-service l În urmă cu doi ani, la 400 dintre acestea a fost integrată şi plata cu cardul.

ZebraPay, lider pe plan local în piaţa serviciilor de plăţi self-service, se pregăteşte pentru extinderea peste graniţe, în ţări precum Spania, Italia, Franţa şi Irlanda, extindere care va fi susţinută şi de listarea la Bursă din 27 iulie a companiei.

Compania a listat marţi obligaţiuni în valoare de 3 mil. euro la Bursa de Valori Bucu­reşti, bani care se vor duce către dez­voltarea internaţională a companiei, dar şi către businessul din România şi către dezvoltarea zonei digitale cu noi produse, după cum anunţă Adrian Badea, CEO al SelfPay.