Portabilitate şi conectivitate la un preţ accesibil: O zi din viaţa unui antreprenor alături de HUAWEI MateBook D15

Autor: Publicitate 29.07.2021

Unul dintre cele mai mici şi mai uşoare laptopuri de 15,6 inci din categoria sa de preţ, HUAWEI MateBook D15 este un companion perfect pentru email-urile de la brunch, facturile emise din parc şi filmele vizionate de acasă

 

Pentru antreprenori mobilitatea a fost întotdeauna importantă, dar de la izbucnirea pandemiei acest termen a prins un cu totul alt înţeles, în condiţiile în care biroul a devenit pur şi simplu locul în care se află membrii echipei - fie că este vorba de un spaţiu de co-working, de o cafenea, de masa din bucătărie, de birou, de banca din parc sau canapeaua din living. Iar în acest context - al muncii de oriunde, care se va păstra şi în perioada următoare, un element cheie pentru business a devenit computerul portabil, care trebuie să răspundă unor cerinţe cheie, precum portabilitate, baterie rezistentă şi conectivitate.

Un concurent redutabil în acest segment este laptopul HUAWEI MateBook D15 i3 cu procesor IntelCore i3, care este disponibil, până pe data de 1 august, la un preţ promoţional de 2.299 lei în magazinul online al companiei – www.huaweistore.ro.

Care sunt atuurile acestui laptop cu ecran FullView de 15,6 inchi şi o grosime de doar 5,3mm? Ecranul cu panel IPS este unul dintre ele în condiţiile în care cele trei margini ultra subţiri care îl încadrează permit un raport ecran-corp de doar 87%.

Un factor esenţial pentru un antreprenor care îşi poartă cu el laptopul permanent, pentru a nu rata nicio oportunitate şi a transforma orice loc în spaţiul său de lucru? Greutatea, desigur, iar cu cele 1,5 kilograme (pentru varianta cu stocare de tip SSD) HUAWEI MateBook D15 este unul dintre cele mai mici şi mai uşoare laptopuri de 15,6 inci din aceeaşi categorie de preţ, oferind o experienţă de vizionare superioară cu un nivel de portabilitate ridicat.

Fie că porţi laptopul cu tine într-un rucsac în spate sau pe banchetă, în maşină, un echipament uşor este cu adevărat mai mult decât util.

O zi obişnuită din viaţa oricărui antreprenor poate arăta astfel: dimineaţa deschizi laptopul şi treci prin e-mailuri, după prânz te opreşti pentru ceva timp pe o bancă în parc, sau poate chiar să stai în maşină parcat pe dreapta, să emiţi şi să trimiţi rapid o factură ca să încasezi mai repede banii – un laptop uşor este lucrul care face viaţa mai uşoară.

Dar nu numai atât – uşor este şi telefonul, dar nu are un ecran atât de mare şi cu siguranţă nici toate cele necesare pentru a gestiona rapid toate informaţiile necesare astfel încât taskurile să fie rezolvate rapid, şi mai important, fără greşeli.

În plus, capacitatea PC-ului de a rula rapid e esenţială, iar aici o componentă cheie este memoria. Chiar şi cea mai accesibilă versiune a laptopului MateBook D15, cea care include o memorie cu o capacitate de 8GB, are suficientă “forţă” pentru a gestiona majoritatea aplicaţiilor necesare unui antreprenor, inclusiv a unora de editare a fotografiilor de exemplu, dincolo de software uzual precum cel de editare text sau de calcul tabelar. Un factor esenţial în această peformanţă este jucat de unitatea SSD din noul HUAWEI MateBook D15, care este conectată la placa principală prin intermediul interfeţei PCIe de mare viteză.

Laptopul este de asemenea dotat cu toate porturile necesare: un port USB-C, care permite conectarea a multiple accesorii, un port USB A 3.0, două porturi USB A 2.0 un port HDMI şi un jack de 3,5 mm, care permite conectarea unui set de căşti cu micron, dacă nu se doreşte utilizarea celor două microfoane şi două boxe încorporate. Notebook-ul este însoţit de un încărcător portabil, multifuncţional USB-C de 65W şi un cablu USB-C la USB-C potrivit pentru toate smartphone-urile şi tabletele Huawei (şi nu numai) echipate cu un port USB-C. De asemenea, încărcătorul oferă protecţie la supraîncălzire, oprind automat procesul de încărcare odată ce temperatura trece pragul de siguranţă.

Pentru că am vorbit de munca de oriunde, una dintre cele mai neplăcute situaţii poate fi determinată de problema de a transfera de pe un echipament pe altul diferite informaţii sau fişiere - facturi, imagini, prezentări şamd. HUAWEI MateBook D15 asigură o experienţă fără cusur în ceea ce priveşte munca pe multe platforme multiple, permiţându-le utilizatorilor să lucreze fără probleme cu mai multe dispozitive pe un singur ecran. Cel mai recent HUAWEI MateBook D Series introduce un nou set de Huawei Share. Noile caracteristici le permit utilizatorilor care deţin şi un HUAWEI MateBook şi un smartphone Huawei să partajeze un singur ecran, în care utilizatorii pot trage fişiere de la o interfaţă la cealaltă pentru a transfera fişiere şi pot vizualiza conţinutul salvat în smartphone direct pe laptop. Ce poate fi mai simplu şi mai convenabil de atât?

Iar seara, după atâta agitaţie, laptopul poate deveni şi centrul divertismentului multimedia, având toate caracteristicile necesare pentru a rula un film sau a asculta muzică.

HUAWEI MateBook D15 face parte din seria HUAWEI MateBook D, alături de HUAWEI MateBook D14. Notebook-urile au fost proiectate ţinându-se cont de nevoile tinerilor, având upgrade-uri nu doar în ceea ce priveşte procesoarele de bază, în cazul generaţiei de procesoare a 11-a, ci şi în ceea ce priveşte procesoarele grafice, fiind echipate acum cu noul grafic Intel® care permite notebook-urilor să gestioneze o mare varietate de sarcini complexe de procesare a imaginii cu uşurinţă.

Cel mai nou laptop de la Huawei, MateBook 13, echipat cu procesorul AMD Ryzen™ 7 3700U se încadrează perfect în atributele pentru care întreaga serie de produse este apreciată: inovaţie, design elegant, portabilitate şi performanţe tehnice. Noul laptop este disponibil la preţul de 2.999 lei, până la 1 august, pe www.huaweistore.ro.