Ambiţiile tinerilor manageri din piaţa locală: „Peste 10 ani, vreau să lucrez în rolul de CEO"

Autor: Business Magazin 31.07.2021

Cel mai mult mă inspiră… modul în care tehnologia contribuie la dezvoltarea comunităţilor şi să lucrez cu oameni care îşi doresc să schimbe mediul lor în mai bine.

Obiectivul meu principal în rolul actual este… să contribui la construcţia unei organizaţii cu un mindset de creştere şi care este antifragilă.

Din agenda mea zilnică, nu lipseşte… planningul zilei.

Peste 10 ani, vreau să lucrez în… rolul de CEO.

CEO-ul pe care îl admir cel mai mult este… Satya Nadella, CEO Microsoft (doar pentru a menţiona câteva lucruri: conceptul hit refresh, viziunea şi modul în care a reconstruit compania, growth mindset, empatia).

Îmi place să citesc… foarte mult. Lecturile mele sunt influenţate de interesele profesionale pe care le am şi curiozităţile personale. În general, se întâmplă să descopăr ceva nou şi merg pe acea nişă. Mă bazez atât pe recomandări din partea prietenilor sau a colegilor, fie din lecturile promovate de The New York Times, FT sau The Economist.

O mare parte din timpul meu liber o aloc… familiei, prietenilor şi activităţilor dedicate proiectelor personale: avansarea în dialogul societal al temelor legate de #womenintech şi #studentiantreprenori, predat şi participare la cursuri creative.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro