Codruţ Ţonoiu, managerul general al clinicii de psihologie Bellanima: „S-a schimbat felul în care oamenii se raportează la sănătatea mintală în ultimii ani şi pandemia a mai ars nişte etape“

Autor: Georgiana Mihalache 04.08.2021

Bellanima are o prezenţă de opt ani pe piaţa serviciilor medicale de psihologie şi psihoterapie În prima jumătate a anului 2021, peste 1.500 de pacienţi au trecut pragul clinicii, aproape de nivelul întregului an 2020.

Nevoia de servicii în zona sănătăţii mintale a fost accentuată în urma pandemiei de COVID-19, care a crescut nivelul de conştientizare a importanţei psihologului pentru a rezolva probleme de la depresie, anxietate sau diverse tulburări, susţine Codruţ Ţonoiu, managerul general al clinicii de psihologie Bellanima din Bucureşti.

„S-a schimbat mult percepţia oamenilor, înţelegerea şi felul în care se raportează la sănătatea mintală în ultimii opt ani şi pandemia a mai ars nişte etape. Asta înseamnă că sunt acum şi mai interesaţi de subiect, chiar şi mai dornici să acceseze servicii. Este unul dintre puţinele câştiguri ale pandemiei, cel puţin în zona de sănătate mintală lucrurile au mai ieşit la lumină“, a spus Codruţ Ţonoiu.