Ana Consulea, unul dintre cei mai cunoscuţi cofetari ai Bucureştiului: Lucrăm pentru a lansa un nou spaţiu, un concept construit în jurul îngheţatei. Înainte de a deschide Zelato, Ana Consulea a pus bazele Zexe Braserie

Autor: Roxana Petrescu 05.08.2021

Ana Consulea, poate cel mai cunoscut cofetar al Bucureştiului, deschidea în urmă cu un an Zelato, o gelaterie-chioşc cu servire în aer liber, chiar la intrarea în Herăstrău. Aromele atipice, cum sunt cele de eugenie sau ananasul cu piper, plus designul prietenos au creat în jurul micuţei gelaterii o atmosferă ludică, bună pentru a ne atrage atenţia de la perioada atât de dificilă experimentată de toţi. Iar invitaţia la joacă a funcţionat, Ana Consulea fiind gata să ducă Zelato la un alt nivel, scrie revista Business Magazin. „Lucrăm de zor pentru a lansa un nou spaţiu în Bucureşti, un «frate» al lui Zelato, un concept construit în jurul produsului vedetă, îngheţata, dar care va avea şi alte produse, bineînţeles”, spune Ana Consulea, Chef Cofetar & owner Zexe Braserie şi Zelato.