The e-Learning Company, parte a Grupului Bittnet, a încheiat primul semestru cu afaceri de 1,5 mil.lei, în creştere cu peste 60%, pe fondul cererii tot mai ridicate pentru soluţiile de învăţare online

Autor: Roxana Rosu 06.08.2021

The e-Learning Company, furnizor de conţinut e-learning pentru companii, parte a Grupului Bittnet, a încheiat primul semestru cu o cifră de afaceri de 1,49 milioane de lei, cu peste 60% mai mult comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, şi un profit net de 363 de mii de lei, în creştere cu 50%.

Compania antreprenorială românească se aşteaptă ca la finalul acestui an să ajungă la o cifră de afaceri de 3 milioane de lei şi un profit net de 1 milion de lei, datorită cererii tot mai ridicate pentru servicii de e-learning pe piaţa locală.

„Dintre cele trei scenarii pe care le-am avut în vedere, pesimist, realist şi optimist, rezultate de la jumătatea anului s-au situat în zona scenariului optimist. Creşterea cu peste 50% a cifrei de afaceri a fost generată nu doar de pandemie ci şi de faptul că în cadrul catalogului nostru de cursuri, SkillSoft, există mult conţinut în limba română iar cererea pentru un asemenea conţinut este foarte consistentă. Faţă de anul 2019, când existau 230 de module de curs, în iunie 2021 erau disponibile peste 600 de module şi nu ne vom opri aici, avem în vedere ca până la finalul anului să ajungem până la aproximativ 700 de module”, a declarat Adrian Călin, Managing Partner The e-Learning Company.

Estimările pentru 2022 indică peste 75.000 de utilizatori activi ai platformei iKnowLMS.