FintechOS dezvăluie după 4 luni numele unuia dintre investitorii care au pariat 60 mil. dolari pe companie în aprilie: IFC. Divizia de investiţii a Băncii Mondiale a participat cu 10 mil. dolari la runda de serie B

Autor: Adrian Seceleanu 09.08.2021

FintechOS, un furnizor de tehnologie pentru bănci, companii de asigurări şi alte instituţii financiare, a anunţat, după patru luni de la runda de finanţare de 60 mil. dolari perfectată în aprilie, numele unuia dintre investitorii care au contribuit substanţial la strângerea sumei: IFC, divizia de investiţii a Băncii Mondiale. Întârzierea a venit pe fondul unui proces extins de due diligence, conform IFC.

„FintechOS a atras o investiţie de 10 milioane USD de la IFC, divizia de investiţii a Băncii Mon­diale, ca parte a rundei de finanţare seria B a cărei valoare totală s-a ridicat la 60 de milioane de dolari“, a comunicat compania.

În aprilie, FintechOS a co­municat doar că finanţarea de 60 mil. dolari a fost condusă de Draper Esprit, cărora li s-au alăturat Early Bird, OTB Ventures, Gapminder Ventures şi Launchub.