Alina Irma Orban: Microsoft România a avut în anul fiscal 2021 cea mai bună performanţă fiscală din clusterul de ţări din care face parte

Autor: Adrian Seceleanu 09.08.2021

La Ministerul Finanţelor Microsoft România a raportat pentru anul 2020 (care prinde doar o jumătate din anul fiscal al companiei) afaceri de 467,4 mil. lei, mai mari cu 9% faţă de anul anterior.

Subsidiara locală a gigantului ame­rican Microsoft, una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume, a obţinut în anul fiscal 2021, încheiat în iunie 2021, cea mai bună performanţă financiară din grupul de ţări din care face parte, astfel că a primit o distincţie.

„Sunt incredibil de onorată şi mândră să anunţ că echipa Microsoft România a fost premiată la evenimentul mondial Microsoft Ready 2021 cu distincţia «subsidiara anului» - pentru că a obţinut cea mai bună performanţă financiară în anul fiscal 2021 din clusterul nostru. Este o realizare importantă pentru toţi membrii echipei noastre“, a scris pe reţeaua socială de business Alina Irma Orban, ad-interim general manager, Microsoft România.