Grupul Arsis, ce deţine cel mai mare retailer de telefoane mobile controlat de un român, a ajuns la o reţea de şase gelaterii şi estimează afaceri de 1 mil. euro în 2021

Autor: Cristina Roşca 10.08.2021

♦ Prima unitate La Romana dal 1947 a fost deschisă pe plan local, în sistem de franciză, în toamna lui 2020 ♦ Expansiunea continuă cu 3-4 noi gelaterii anual.

Grupul Arsis, ce deţine cel mai mare re­tai­ler de telefoane mobile controlat de un român, a ajuns la o reţea de şase gelaterii La Romana dal 1947 în România, după ce a deschis o nouă unitate în Bucureşti, pe Calea Victoriei. Este prima gelaterie stra­dală a reţelei ce a în­ceput expansiunea pe acest segment de piaţă acum mai puţin de un an.

„Încă de când am decis să ne extindem afa­cerile în domeniul vânzării de îngheţată arti­zanală, ne-am propus să ajungem la cât mai mulţi clienţi (...). Acest lucru putea fi re­a­­lizat doar dezvol­tând o reţea de gelaterii care să ofere o ex­perienţă atât în ceea ce priveşte gus­tul, cât şi modul de prezentare şi ser­vire. Având în ve­de­re aceste aspecte, op­ţiu­nea de a aduce o fran­ciză şi nu orice fran­ciză, ci una din cele mai vechi gelaterii din Italia, cunoscută în întreaga lume, a fost alegerea firească. Este un business nou şi pen­tru noi, iar expe­rien­ţa partenerilor din Italia este un atu im­portant“, spune Radu Mirea, acţionar majoritar Arsis.