Grupul Novum a finalizat investiţia de aproape 10 mil. euro în hotelul Ibis Politehnica din Bucureşti

Autor: Miruna Diaconu 10.08.2021

♦ Deschiderea hotelului era programată pentru a doua parte a anului trecut, însă, din cauza efectelor negative ale pandemiei asupra sectorului turistic, inaugurarea hotelului a fost amânată pentru anul acesta.

Grupul Novum, cunoscut pentru mai multe proiecte imobiliare în  Bucureşti şi pentru un complex hotelier în staţiunea Neptun Olimp - Novum By The Sea a finalizat investiţia de aproape 10 mil. euro în Hotelul Ibis Politeh­nica din Bucureşti. Turiştii se pot caza la preţuri ce pornesc de la 178 lei, o noapte de cazare pentru două persoane, conform site-ului de rezervări booking.com.

„Investiţia în hotelul Ibis Bucharest Politehnica se ridică la aproximativ 10 mil. euro. Aceasta a fost realizată de Novum Business Invest în ultimii trei ani, iar finanţarea a provenit din surse proprii”, spune pentru ZF Alin Popa, director general, Novum Business Invest. Deschiderea hotelului era progra­ma­tă pentru a doua parte a anului tre­cut, însă, din cauza efectelor negative ale pandemiei asupra sectorului turis­tic, inaugurarea hotelului a fost amânată pentru anul acesta.