Clinica IOLA Center, fondată de Ioana Berza la Bacău, estimează dublarea afacerilor în 2021, după o investiţie de 1,4 milioane euro

Autor: Roxana Rosu 10.08.2021

Clinica de recuperare medicală IOLA Center din Bacău, înfiinţată în 2018 de o antreprenoare locală, estimează dublarea cifrei de afaceri până la finalul anului, ca urmare a investiţiilor în marketing şi branding efectuate în primele şase luni din 2021, şi are în plan şi expansiunea în oraşe precum Iaşi şi Bucureşti.

Clinica se aşteaptă la o cifră de afaceri de 200.000 euro, dublu faţă de 2020, când veniturile s-au ridicat la 84.000 euro, din serviciile de fizioterapie, kinetoterapie şi ozonoterapie.

”Într-un context predominat de teamă cu privire la îmbolnăvirea cu virusul SarsCov-II, serviciile de fizioterapie şi kinetoterapie au fost lăsate în plan secund de către români. Revenirea la un stil de viaţă mai relaxat a condus la creşterea cererii de servicii pe care clinica le oferă. Ne-am bucurat să îi putem primi în clinică pe pacienţii noştri, pentru că ştim cât de mult au nevoie de tratamente personalizate şi de monitorizarea constantă a progresului pe care îl fac. Am luat toate măsurile necesare de igienă şi sterilizare, astfel încât atât pacienţii, cât şi angajaţii noştri să fie în siguranţă deplină,” a declarat Ioana Berza, Fondatoarea IOLA Center.