ZF Live. Felix Pătraşcanu, cofondatorul FAN Courier: Pentru noi, pandemia a venit ca un Black Friday neanunţat. Dar este foarte important să continuăm campania de vaccinare pentru a menţine businessul la nivel naţional. „Am învăţat să răspundem din mers unei creşteri de 30-50%. Acest tsunami global pentru noi a fost creştere. Nu trebuie să fim ipocriţi“

Autor: Iulia Apostoiu 12.08.2021

Companiile de curierat sunt printre marile câştigătoare ale crizei sanitare, dar pentru ca economia să continue să performeze, pe toate palierele, este necesară continuarea şi creşterea intensităţii campaniei de vaccinare, spune Felix Pătrăşcanu, co-fondator al Fan Courier, liderul pieţei locale de curierat.

„Trebuie cumva să conştientizăm situaţia în care ne aflăm şi trebuie să ajungem în momentul în care anumite categorii de persoane trebuie să fie vaccinate pentru că ele reprezintă un pericol real pentru cei din jurul lor”, a declarat Felix Pătrăşcanu în cadrul emisiunii de business ZF Live. Potrivit acestuia, alături de Business Leaders, una dintre organizaţiile care reprezintă interesele mediului de afaceri, a fost lansată o nouă campanie de informare legată de procesul de vaccinare în contextul în care România stagnează în jurul procentului de 25%, cu ameninţarea unui val patru pandemic înainte. Campania, Deschidem România, îşi propune să fie o platformă de informare, cei care o accesează urmând să interacţioneze cu o comunitate de specialişti care explică imparţial avantajele legate de vaccinare.