Autonom Services, furnizor integrat de servicii de mobilitate controlat de fraţii Marius şi Dan Ştefan, a încheiat un contract cu BRD pentru a evalua posibilitatea unei oferte de obligaţiuni corporative în T4 2021

Autor: Roxana Rosu 11.08.2021

Autonom Services, furnizor integrat de servicii de mobilitate controlat de fraţii Marius şi Dan Ştefan, a încheiat un contract cu BRD – Groupe Societe Generale în calitate de intermediar în condiţiile în care compania evaluează posibilitatea de a lansa în ultimul trimestru al anului 2021 o ofertă de obligaţiuni corporative.

Potrivit unui anunţ publicat la BVB, Autonom analizează inclusiv posibilitatea de a implementa o strategie de sustenabilitate si de a lansa, in cadrul ofertei, obligaţiuni corelate cu obiective de sustenabilitate.

La fel ca şi în cazul emisiunii de obligaţuni derulată în 2019, şi cele din 2021 vor fi ulterior listate la BVB.

 ” La acest moment, nu exista nicio decizie privind implementarea sau nu a Programului. Decizia finala va fi luata ulterior de catre organele statutare competente ale Societatii in functie de rezultatele analizei interne realizate cu sprijinul BRD, precum si de conditiile de piata. In cazul in care Societatea va decide sa lanseze Programul, termenii si conditiile finale ale Programului, inclusiv valoarea maxima a acestuia, vor fi determinate la un moment ulterior, dupa ce vor fi luate in calcul inclusiv particularitatile pietei locale de obligatiuni”, se arată în anunţul Autonom Services.

Compania a finalizat în primăvară procesul de fuziune prin absorbţie cu BT Operational Leasing.

Înfiinţată în 2006 în Piatra Neamţ de antreprenorii Marius şi Dan Stefan, Autonom este un furnizor integrat de soluţii de mobilitate şi finanţare. Autonom operează o reţea de 44 de agenţii cu sediul în peste 30 de oraşe din România, Ungaria şi Serbia.

În toate diviziile, Autonom are peste 500 de angajaţi şi operează o flotă de peste 9.000 de maşini.