Lennart Zipfel a fost promovat la conducerea operaţiunilor locale ale platformei de mobilitate urbană Free Now, deţinută de Daimler şi BMW

Autor: Cristina Bellu 16.08.2021

Free Now, jucător de ride-sharing deţinut de giganţii germani Daimler şi BMW, l-a numit la conducerea operaţiunilor locale pe Lennart Zipfel, poziţie din care coordona dezvoltarea proiectelor companiei pe piaţa din România.

“Cu o experienţă vastă în consultanţă financiară şi strategică, în evaluarea planurilor de afaceri şi în managementul proiectelor globale, Lennart Zipfel va juca un rol activ în continuarea dezvoltării Free Now pe piaţa locală, consolidând poziţia de partener puternic şi de încredere în sectorul mobilităţii urbane”, spun reprezentanţii companiei.

Lennart Zipfel şi-a dezvoltat o carieră solidă în domeniul consultanţei şi dezvoltării afacerilor, gestionând proiecte globale şi conducând echipe internaţionale. El s-a alăturat companiei Free Now în urmă cu aproape trei ani, într-o poziţie de conducere în care a fost responsabil pentru departamentul Financiar. Viziunea sa strategică de business l-a ajutat să evolueze în zona de Dezvoltare Corporativă, de unde a condus operaţiunile de dezvoltare a afacerii.  

„Mi-am petrecut întreaga carieră analizând dezvoltarea afacerilor, creând strategii şi planuri financiare pentru diferite pieţe şi contexte diverse. Preluarea acestui rol imediat după criza pandemică nu va fi o sarcină uşoară, dar sunt încrezător că pot asigura poziţia puternică a FREE NOW România în sectorul mobilităţii urbane”, spune Lennart Zipfel.

Lennart are un master în contabilitate şi finanţe la The London School of Economics and Political Science şi o diplomă de licenţă în acelaşi domeniu, obţinută la Universitatea din Hamburg, Germania. De-a lungul carierei sale, şi-a dezvoltat cunoştinţe în domenii precum finanţe corporative, strategie de afaceri, planificarea afacerilor şi managementul riscului, care îl fac un Country Manager avizat. 

„Piaţa de mobilitate din România este în creştere şi suntem bucuroşi să oferim o soluţie de transport sigură şi accesibilă tuturor celor care au nevoie de ea. Lucrăm constant la îmbunătăţirea serviciului, iar cu Lennart la conducere, rezultatele se vor resimţi din ce în ce mai mult în rândul utilizatorilor”, adaugă Marc Berg, CEO Free Now.