(P) Grande Natura - porţie de emoţie

Autor: Publicitate 18.08.2021

Grande Natura este un elogiu adus naturii, o reîntoarcere la traditional, şi, totodată, un îndemn de a mânca sănătos - 100% natural şi corect.

Creat pe meleaguri dunărene, la Galaţi, Grande Natura se defineşte ca un brand în continuă creştere şi inovativ. Pornim de la premiza că natura este perfecta, şi astfel ne dorim să o transpunem şi în farfuria consumatorului.

Grande Natura a cunoscut un start la fel de curat, limpede şi natural, pentru că, iniţial, însemna doar apă. Am acordat atenţie sporită, fiind primul, şi singurul atunci, produs din portofoliu. Atent îmbuteliată din Munţii Albi (Creta), zona cu cele mai curate izvoare din Grecia, apa Grande Natura a câştigat un segment important de piaţă, fiind distinsă şi cu Superior Taste Award, în 2017, la Bruxelles.  

Dezvoltarea mărcii a presupus multă cercetare, muncă în echipă, feedback, deplasări, sesiuni de degustări. Acum spunem că a fost doar un pas: unul uriaş, asumat şi făcut în cel mai natural mod posibil.

Parcursul Grande Natura este precum o poveste: una frumoasă, povestită cu tâlc de produsele savuroase care stau drept mărturie. De la momentul însămânţării şi al recoltării şi până la conservare, produsele trec prin etape atent supravegheate, pentru a oferi produsul final dorit. Grande Natura ne delectează cu un asortiment de produse din fructe, legume şi alimente de bază. Iar cel mai important aspect este că acestea sunt 100% naturale, fără conservanţi artificiali şi antioxidanţi.

Parcursul produselor Grande Natura- din cămara generoasă a naturii, direct în farfurie

Înainte de a ajunge pe blatul de lucru al fiecărui bucătar amator sau profesionist, produsele Grande Natura trec prin etape bine stabilite. Se ştie că legumele şi fructele sunt surse de nutrienţi importanţi, în toate formele- conservate, proaspete, congelate sau uscate. Astfel, aprovizionarea de materii prime se face doar urmărind criterii de calitate superioară.

După aprovizionare, urmează o selecţie a materiei prime, pentru o reasigurare că produsul final va fi de cea mai bună calitate. Urmează porţionarea, pregătirea şi sterilizarea recipientelor, urmate de tratarea termică a produselor şi de ambalare.

Procesul de conservare nu blochează substanţele nutritive, acestea rămânând stabile până la momentul consumării lor. Conservarea doar oferă o durată de valabilitate mai lungă până la deschidere, care contribuie şi la reducerea deşeurilor cauzate de deteriorare.

Produsele Grande Natura nu conţin conservanţi sau antioxidanţi, fiind 100% naturale. Ceea ce brandul îşi propune să aducă pe piaţă este o invitaţie de a ne reîntoarce la natură şi la reţetele din cămara bunicilor. Iar prin asta, nu ne oferă doar o porţie de mâncare, ci şi una de emoţie, contribuind la o stare de spirit, un tonus mai bun.

Produsele Grande Natura pot fi comandate de pe www.lolliboni.com.

Emoţia gustului 100% natural

Noi, oamenii, ne bazăm pe emoţii. Fiecare gust sau miros ne poartă undeva. Poate că în copilărie, sau poate ne accesează un alt sertar cu amintiri. Cert este că mâncarea este strâns legată de emoţii, iar Grande Natura asta îşi doreşte să ofere. Emoţie în farfurie! Gust şi sănătate!

Natura ne ajută şi ne oferă tot ce este mai bun. Ţine de noi dacă ştim sau nu să profităm de darul naturii şi să îl oferim şi celor din jurul nostru. Iar Grande Natura – aşa cum îi spune şi numele – se află într-o permanentă de evoluţie şi înflorire şi respectă natura în toate formele ei.

Sub  marca Grande Natura se află un sortiment bogat de roşii naturale preparate diferit (bulion, passata rustica, pastă de tomate, suc  de roşii), măsline, gogoşari, ardei, porumb, mazăre, vinete coapte, năut, fasole, conserve de peşte, dar şi alimente de bază precum făină, mălai, paste făinoase etc.

Pentru că mâncarea este mai gustoasă când este gătită cu drag, atât în familie, cât şi în industria ospitalităţii, Grande Natura îşi propune să transforme gătitul într-o plăcere. Iar atunci când ai ingredientele ideale, acest lucru este uşor realizabil.

Grande Natura omagiază natura chiar de la etimologia numelui şi are o menire minunată – de a aduce o porţie de dragoste, gust bogat şi emoţie în fiecare farfurie.

Descoperă mai multe despre “porţia de emoţie” Grande Natura pe www.grandenatura.ro .