ZF Live. Liviu Zăgan, senior managing partner, Cumulus: Centrul Bucureştiului este neglijat, banii merg mai degrabă spre exteriorul oraşului

Autor: Iulia Apostoiu 19.08.2021

♦ Biroul de arhitectură Cumulus s-a ocupat de restaurarea fostei bănci Marmorosch Bank care a devenit hotelul Marmorosch Bucharest, Autograph Collection.

După un an de pandemie în care HoReCa a suferit pierderi uriaşe, industria începe să-şi revină, înce­pând chiar cu proiecte hoteliere care au reînceput lucrările în Bucureşti.

Unul dintre aceste proiecte este chiar hotelul Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, din centrul vechi al Capitalei, care a fost consolidat şi restaurat de biroul de arhi­tectură Cumulus.

„Cu siguranţă că nu le-a fost uşor, a fost o perioadă foarte grea pentru industria HoReCa, pe de altă parte eu cred că hotelurile bine amplasate şi bine făcute, cu toate că au fost nevoite să treacă peste un hop, pe termen mediu vor rămâne să servească clienţi şi eu zic că Bucureştiul şi România au nevoie de asemenea proiecte“, a declarat Liviu Zăgan, senior managing partner la Cumulus, în cadrul emisiunii de business ZF Live.