ZF Live. Elena Gheorghe, PayU România: Românii vor cheltui 2,2 miliarde de dolari anual pe educaţie până în 2025. Românii se îndreaptă către cursuri de management, business şi IT şi dovedesc o încredere mai mare în plata cu cardul online

Autor: Iulia Apostoiu 24.08.2021

România este între primele 15 ţări din Uniunea Europeană când vine vorba de cheltuielile în educaţie realizate în 2020, arată rezultatele unui studiu realizat de PayU România, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de plăţi online. Cheltuielile românilor în educaţie anul trecut s-au ridicat la 1,8 miliarde de dolari iar până la sfârşitul anului 2025 există o estimare că aceste cheltuieli vor ating 2,2 miliarde de dolari.

„Această perioadă de pandemie cumva a dat de gândit sau i-a forţat câteodată pe români să se orienteze şi către alte domenii la care ei nu s-au uitat cu atât de mult interes, dar au văzut că e nevoie astfel încât să îşi poată continua activităţile pe care le făceau“, a declarat Elena Gheorghe, country manager al PayU România, în cadrul emisiunii de business ZF Live.