DN Agrar Group atrage 24,8 milioane de lei într-un plasament privat de acţiuni. CEO: La jumătatea lunii septembrie plănuim să ieşim public pe piaţa de capital

Autor: Tibi Oprea 23.08.2021

Într-o tranzacţie de 4,3 mil. euro finanţată din fondurile atrase, DN Agrar Group a cumpărat integral Lacto Agrar Grupul vrea să ajungă până la finalul anului cel mai mare complex de ferme de bovine pentru producţia de lapte din România şi vizează alte achiziţii.

DN Agrar, grup de firme cu acţionariat majoritar olan­dez care activează în do­menii precum zootehnie, producţie agricolă vegetală, prestări servicii în agricultură, logistică, transport, turism şi servicii de consultanţă pentru afaceri şi management, a încheiat anticipat cel mai mare plasament privat de acţiuni din ultimul an, prin care a atras 24,8 mil. lei de la investitori care deţin în urma operaţiunii 25,7% din capitalul social, transmite compania.

În perioada de 27-28 iulie 2021, s-au colectat şi acceptat formule de subscriere de la mai mult de 100 de investitori pentru un număr de 13,6 milioane de acţiuni, cu o valoare nominală de 0,2 lei şi un preţ de subscriere de 1,81 lei pe unitate.