Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Cezar Stroe, iHunt vorbeşte despre vânzarea a 11,3% din acţiuni în piaţă: Am vândut pentru a permite mai multor investitori intrarea în acţionariat

Autor: Eduard Ivanovici 24.08.2021

Cezar Stroe, acţionar majoritar, preşedinte CA şi director general al iHunt Technology Import-Export (simbol bursier HUNT), furnizor şi producător de telefoane mobile şi gadgeturi, a fost invitat în ediţia ZF Deschiderea de Astăzi din 23 august, unde a motivat vânzările proprii de acţiuni din şedinţele de după publicarea rezultatelor semestriale.

„Poate că mai mulţi investitori aflaţi în acţionariat se întreabă care a fost motivul. Motivele sunt numeroase, însă îmi propun în principal ca iHunt să ajungă la un alt nivel pe piaţa de capital din România. Cu cât numărul de acţionari este mai mare, cu atât va fi mai bine pentru toată lumea. Cred că în momentul în care mai multe persoane au interese comune, se creează anumite opor­tunităţi. Ca să fiu mai concis, am vândut pentru permiterea intrării în acţionariat a mai multor investitori, fie ei mai mici sau mai mari“, spune fondatorul iHunt.

Săptămâna trecută, Cezar Stroe a vândut acţiuni HUNT în valoare de 11 mil. lei, notând aici un număr de 5 milioane de acţiuni la preţul de 1,3857 lei pe unitate, respectiv 3 milioane de acţiuni la preţul de 1,3522 lei pe unitate.