Deloitte România îşi extinde echipa de management şi promovează patru angajaţi din practicile de consultanţă în managementul riscului, de consultanţă fiscală, de consultanţă financiară şi de audit

Autor: Roxana Rosu 24.08.2021

Deloitte România îşi extinde echipa de management şi promovează patru angajaţi din practicile de consultanţă în managementul riscului, de consultanţă fiscală, de consultanţă financiară şi de audit.

Andrada Tănase a fost promovată pe poziţia de Director în practica de consultanţă în managementul riscului, Monica Ţariuc a fost numită Director Global Employer Services în cadrul practicii de consultanţă fiscală, Vlad Bălan a fost numit Director Consultanţă Financiară şi Ion Efros, Director de Audit, începând cu 1 septembrie 2021.

„Sunt mândru de colegii care au devenit parte a echipei noastre de conducere datorită implicării lor distinctive în crearea unui impact semnificativ asupra clienţilor şi angajaţilor Deloitte. Andrada, Monica, Vlad şi Ion sunt profesionişti remarcabili, implicaţi activ în deservirea clienţilor şi în formarea altor experţi talentaţi. Sunt convins că vor contribui cu succes la accelerarea creşterii Deloitte România, la consolidarea reputaţiei organizaţiei şi a prezenţei noastre în comunitatea de afaceri din România”, a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova.