Compania de asigurări Allianz-Ţiriac îşi mută sediul central şi va ocupa trei etaje în noua clădire de birouri Ţiriac Tower, din Piaţa Victoriei

Autor: Roxana Rosu 25.08.2021

 

 

 



Compania de asigurări Allianz-Ţiriac a semnat contractul de închiriere pentru a-şi muta sediul central în clădirea Ţiriac Tower, amplasată în Piaţa Victoriei, unde va ocupa trei etaje şi o suprafaţă totală de 4.640 metri pătraţi.

De asemenea, la parterul clădirii Ţiriac Tower va exista un concept store Allianz-Ţiriac, dedicat publicului.

„De regulă, o casă nouă marchează noi începuturi. Pentru Allianz-Ţiriac, mutarea reprezintă intrarea într-o nouă etapă de dezvoltare, care aduce mai multă flexibilitate pentru angajaţii, clienţii şi partenerii noştri. Odată cu relocarea sediului central vom permanentiza un nou mod de lucru în Allianz-Ţiriac, care îmbină avantajele desfăşurării activităţii de la birou cu beneficiile muncii de la distanţă. Noile spaţii şi facilităţile moderne puse la dispoziţie de Ţiriac Tower, o construcţie modernă din centrul Bucureştiului, au rolul de a conecta angajaţii şi de a încuraja inovaţia şi colaborarea eficientă. Aşteptăm cu entuziasm această nouă etapă care demonstrează angajamentul Allianz-Ţiriac pentru un viitor mai bun, mai sustenabil, în care punem pe primul loc bunăstarea oamenilor”, a declarat Virgil Şoncutean, CEO Allianz-Ţiriac.

Clădirea de birouri Ţiriac Tower, dezvoltată de Ţiriac Imobiliare, parte a Grupului Ţiriac, are un grad de ocupare de 75%, înainte de darea în folosinţă. Clădirea are o suprafaţă totală construită de 30.969 metri pătraţi, dintre care 16.472 mp de birouri moderne de clasa A închiriabile, dispuse pe 12 etaje si parter.

Adiţional spaţiilor de lucru şi comerciale, noua clădire oferă o zonă subterană cu 5 niveluri, 259 de locuri de parcare, multiple standuri pentru biciclete, duşuri şi vestiare, staţii de alimentare pentru maşinile electrice, precum şi aproximativ 700 metri pătraţi de terase verzi.