Retailerul danez JYSK deschide magazine la Timişoara şi Roşiorii de Vede şi ajunge la o reţea de 106 unităţi în România. JYSK a deschis primul magazin din România în anul 2007, la Oradea, în sistem de franciză

Autor: Laurentiu Cotu 26.08.2021

JYSK, retailer scandinav de mobilier şi produse pentru casă, continuă expansiunea în România prin deschiderea unor noi magazine, în Timişoara şi Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman, ajungând astfel la o reţea locală de 106 de unităţi. Noul magazin JYSK din Timişoara are o suprafaţă totală de 1.300 mp, iar cel din Roşiorii de Vede - o suprafaţă de 1.360 mp, ambele urmând să-şi deschidă uşile joi, pe 26 august.

„Încheiem o vară plină, în care am deschis şapte magazine noi. În Timişoara va fi cel de-al patrulea magazin JYSK, este un oraş în care activăm de mult timp şi în care clienţii cunosc bine compania noastră. În Roşiorii de Vede inaugurăm primul nostru magazin (...). Era o zonă neacoperită de JYSK, cel mai apropiat magazin fiind în Alexandria“, spune Iraida Paiuc, Sales and marketing manager la JYSK România şi Bulgaria, într-un comunicat de presă.