Vitacom Cluj, distribuitor de produse electronice, a investit 6,7 mil. euro într-un centru logistic unde vor fi şi birourile companiei

Autor: Alina-Elena Vasiliu 26.08.2021

♦ Sediul se află în comuna Apahida din judeţul Cluj şi are o suprafaţă totală de aproximativ 13.000 de metri pătraţi.

Distribuitorul de produse şi accesorii electronice Vitacom Electronics a investit 6,7 milioane de euro într-un centru logistic nou, în care s-a mutat începând cu luna iunie. Tot acolo vor fi relocate şi birourile companiei, la începutul toamnei.

Sediul se află în comuna Apahida din judeţul Cluj şi are o suprafaţă totală de aproximativ 13.000 de metri pătraţi. Odată cu mutarea în noul sediu, portofoliul de produse va fi extins.

„A fost îmbunătăţită semnificativ viteza de livrare, iar optimizarea proceselor va conduce la un rezultat cost-beneficiu mult mai bun. Erorile de procesare se vor reduce, iar sistemul va fi flexibil şi scalabil. De asemenea, birourile vor fi open space, vom avea săli de meeting-uri şi conferinţe, zonă de relaxare, dar şi program pilot cu privire la modul de lucru“, spune Aviva Vita, director executiv administrativ la Vitacom Electronics.