Acţiunile Appraisal & Valuation, deţinătorul brandului NAI România, activ pe piaţa de evaluări, intră la tranzacţionare pe piaţa AeRo de la BVB pe 2 septembrie

Autor: Roxana Rosu 30.08.2021

Acţiunile Appraisal & Valuation, deţinătorul brandului NAI România, activ pe piaţa de evaluări, intră la tranzacţionare pe piaţa AeRo de la BVB pe 2 septembrie,  sub simbolul APP.

Compania fondată de  Andrei Botiş oferă servicii de evaluare, consultanţă şi dezvoltare imobiliară, fiind prezentă pe piaţa din România şi Republica Moldova.

Listarea Appraisal & Valuation vine după derularea în luna iunie 2021 a unui plasament privat de acţiuni pentru majorarea capitalului social.

Compania a emis un număr de 387.000 de acţiuni la un preţ de 11,5 lei/acţiune, reuşind să atragă din piaţa de capital 4,45 milioane lei.

În cadrul plasamentului au subscris 115 investitori, dintre care 19 investitori calificaţi (inclusiv profesionali), iar restul 96 de retail.

Plasamentul privat şi listarea au fost realizate cu sprijinul TradeVille.

Appraisal & Valuation a avut anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 1 milion de euro (4,9 milioane de lei) şi tocmai ce şi-a extins operaţiunile în Republica Modova. Compania urmează să se extindă şi pe pieţele externe mai puţin dezvoltate sau în curs de dezvoltare, fondatorul ezitând să ofere nume de pieţe targetate.