All You Want is Greece | Cum să alegi vacanţa perfectă în Grecia

Autor: Publicitate 30.08.2021

Pandemia a venit la pachet cu multe lucruri rele. Pe cele mai multe dintre ele le-am resimţit cu toţii – în frunte cu limitarea libertăţii de mişcare şi cu distanţarea fizică (şi socială) –, pe când pe altele le-am trăit fiecare diferit – reducerea veniturilor, pierderea locului de muncă, dispariţia liniei de demarcaţie dintre muncă şi viaţă personală... şi lista ar putea continua.

Dar, dacă în 2020 ţi-a fost dor de vacanţe, în 2021 Grecia este destinaţia perfectă. Are cele mai bune oferte şi preţuri de călătorie, este accesibilă cu minimum de acte şi în acelaşi timp menţine condiţiile de siguranţă. Cu doar câteva măsuri de prudenţă şi un singur document de sănătate în plus faţă de actele normale la graniţă, te vei putea mişca liber, indiferent dacă te deplasezi cu avionul, cu feribotul sau cu maşina personală.

De ce ai alege Grecia? Pentru că are o istorie fabuloasă şi asta se vede prin toate urmele arheologice. Pentru că are nişte munţi semeţi unde poţi întâlni liniştea. Pentru că găseşti orice tip de plajă vrei – cu nisip sau pietriş, cu şezlonguri, pustii, doar pentru tine, sau pline ochi – şi toate sunt spectaculoase. Pentru că oamenii sunt cu adevărat ospitalieri şi te fac să te simţi bine. Pentru că mâncarea este absolut genială.

Grecia are mai bine de 1.000 de insule. Estimările variază puternic între 1.200 şi 6.000. Nu e deloc uşor să alegi. Dar te ajută Smart Traveler, revistă pe care o descarci gratuit de AICI.