Omniasig a ajuns la subscrieri de 730 mil. lei în S1/2021, în creştere cu peste 10%, iar profitul brut a coborât la 30 de milioane de lei

Autor: Mircea Nica 31.08.2021

Omniasig, cea mai mare companie locală a grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG), a încheiat primul semestru (S1) din 2021 cu un volum al primelor brute subscrise de 730 de milioane de lei, înre­gis­trând un avans de peste 10%, comparativ cu perioada similară a anu­lui tre­cut, potri­vit in­for­ma­ţi­ilor trans­­­mi­se de re­pre­zen­tan­ţii companiei.

,,Rezultatele foar­te bune din aceas­tă perioadă vin ca urmare a fap­­­tului că ne-am adap­­tat în per­ma­nenţă, astfel încât să putem răs­pun­de ne­voilor cli­en­­­ţilor şi par­te­ne­rilor în con­tex­tul pan­­­de­mic, iar focu­sul pe dezvol­ta­rea digitală s-a dove­dit un pas natural în această di­recţie“, a transmis Mihai Tecău, pre­şe­dintele Direc­to­ratului Omniasig VIG.

Din perspectiva profitului brut înregistrat de companie după pri­mele şase luni ale anului 2021, acesta a scăzut cu 14,3%, faţă de pri­mul semestru al anului trecut, ajungând la o valoare de 30 mil. lei.