Proprietarii West Gate Studios Militari: Ne aşteptăm la o creştere a cererii pentru căminele studenţeşti. Un loc costă 180 de euro pe lună

Autor: Bogdan Alecu 31.08.2021

Gradul de ocupare a locurilor din căminul studenţesc din West Gate, proiectul Genesis Property din zona Preciziei din Capitală, va reveni pe plus odată cu a doua jumătate a acestui an, estimează Cristian Slave, general manager West Gate Studios (primul campus studenţesc privat din România) & Studio One Accommodation Suites Hotel (unitate de cazare de 4 stele), ambele dezvoltate de Genesis Property.

„De 11 ani de când suntem pe piaţa campusurilor, am avut tot timpul un grad de ocupare de 100%. Pandemia a adus o mică scădere de 30% anul trecut faţă de 2019. Ne-am aflat la 70% grad de ocupare, iar în 2021 vom avea o mică creştere“, a spus Cristian Slave.

Un student plăteşte 180 de euro pe lună pentru un loc într-un apartament de 37 mp. În acest preţ intră şi pachetul de utilităţi şi servicii, studenţii au acces la o bibliotecă de 120 de locuri, internet wifi, curăţenie săptămânală şi abonament la Medicover.