ZF Live. Natalia Beleva, Cocoon Home Design: După pandemie, oamenii vin cu mai multe solicitări de designer interior, atunci când îşi amenajează locuinţa. Sunt multe cereri şi pentru crearea unui birou acasă

Autor: Alexandra Matei 01.09.2021

♦ Un designer gândeşte interiorul unei locuinţe după nevoile omului, astfel că stabileşte cu acesta aspecte precum necesitatea unui birou sau numărul de persoane care vin în general în vizită. ♦ Tendinţele în materie de camere din această perioadă sunt stilul modern, stilul contemporan, stilul scandinav/ nordic şi cel industrial ♦ Tonurile predominante sunt alb, negru sau gri, iar obiectele de mobilier preferate de oameni sunt cele cu un design cât mai simplu, în linii drepte.

Pandemia i-a făcut pe cei mai mulţi dintre oameni să conştientizeze cât de important este confortul lo­cu­in­ţei lor, astfel că, după cum spu­ne Natalia Beleva, de­signer de inte­rior şi fon­da­toa­rea com­pa­niei Cocoon Home De­sign, du­pă ce ro­mânii au tre­cut prin expe­rienţa unui lockdown, au ofe­rit mai multă atenţie spaţiului din interio­rul caselor lor şi au apelat, în număr mare, chiar la un designer.

Printre cele mai întâlnite cerinţe ale acestora au fost crearea unui bi­rou, a unui spaţiu de citit sau a unui spa­ţiu în exterior - acolo unde locuin­ţa permite acest lucru - pentru pe­tre­cerea tim­pului liber, care să vi­nă ca o alter­na­tivă la ieşitul în oraş.

„După pan­de­mie, oame­nii au venit cu mai multe solicitări pentru un de­signer interior, atunci când îşi amenajează locuinţa“, a spus Natalia Beleva la emisiunea zilnică de business ZF Live