Fostul preşedinte ASF, bancherul Mişu Negriţoiu, a intrat în Consiliul de Administraţie al Agroserv Măriuţa: Mă interesează compania având în vedere că este un start-up într-o industrie destul de competitivă

Autor: Tibi Oprea 01.09.2021

Fost preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) din mai 2014 până în mai 2017, Mişu Negriţoiu, 71 ani, este cel mai nou administrator al companiei Agroserv Măriuţa, cea care vinde în magazine produse lactate sub eticheta Lăptăria cu Caimac, fiind propus de familia Cocan – cea care controlează majoritar compania cu o capitalizare de 133,5 mil. lei.

„Mă interesează compania având în vedere că este un start-up într-o industrie destul de competitivă. Mi-au plăcut produsele şi inovaţiile. Noi ne-am obişnuit în general cu technology, cu high tech – tot ce se întâmplă astăzi mai exciting este legat de tehnologiile care domină. Este aproape similar în industria produselor lactate, te aştepţi ca totul să fie consumat. Este o industrie aşezată şi extrem de competitivă, cu mulţi jucători internaţionali.“, spune Mişu Negriţoiu pentru ZF.