Orange continuă digitalizarea: abonamentul Yoxo poate fi activat şi fără un sim fizic, de pe telefoanele compatibile

Autor: Adrian Seceleanu 02.09.2021

Orange, liderul pieţei locale de telecom, le oferă clienţilor care optează pentru abonamentul digital Yoxo posibilitatea de a utiliza tehnologia eSIM, care permite conectarea la reţeaua mobilă fără a mai fi necesar un SIM fizic.

„Cu YOXO, întreg procesul de înrolare este considerabil simplificat, pentru că aplicaţia recunoaşte automat dacă un smartphone este compatibil eSIM şi informează utilizatorul cu privire la opţiunile disponibile. În cazul în care clientul alege eSIM procesul de instalare este automat, durează câteva minute şi nu presupune intervenţia clientului care ar fi trebuit să scaneze un cod QR de activare.

YOXO este primul abonament din România care are un proces de instalare automat a eSIM-ului”, conform companiei. 

“Încă de la început, înainte de a fi scrisă prima linie de cod, YOXO a fost gândit ca un serviciu complet digital pe care clienţii să îl poată gestiona end-to-end, cu efort minim şi cu flexibilitatea de a-l adapta nevoilor lor, oricât de des s-ar schimba ele. Prin această lansare, YOXO îşi păstrează promisiunea unei experienţe 100% digitale, ce acum include serviciul eSIM. Acesta poate fi activat simplu, în doar câteva minute direct din aplicaţie, fără a fi necesară trimiterea de emailuri, deplasarea într-un magazín fizic sau contactarea unui reprezentant de vânzări”, a declarat Pierre-Etienne Cizeron, chief marketing officer al Orange România.