Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand: Premierul a dat foc coaliţiei de guvernare pentru lupta internă din PNL

Autor: Cosmin Pirv 01.09.2021

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, spune că premierul a dat foc coaliţiei de guvernare pentru lupta internă din PNL. Reacţia vine după ce Florin Cîţu a anunţat că a decis revocarea ministrului Justiţiei, Stelian Ion.

„Prim-ministrul României a dat foc coaliţiei de guvernare pentru lupta internă din PNL. Şi a ales prost. A doua oară. Iar greşelile se plătesc. Scump. Mizerabil şi mişelesc gest”, a scris miecuri seara pe Facebook Clotilde Armand.

Premierul Florin Cîţu a anunţat că a trimis la Cotroceni cererea de revocae a ministrului Justiţiei, Stelian Ion, susţinând că acesta se opune reformelor.

„Acum câteva minute am trimis preşedintelui României cererea de revocare din funcţia de Ministru de Justitie a domnului Stelian Ion. Nu voi accepta în Guvernul României miniştri care să se opună modernizării României. Stelian Ion este un ministru care nu a reuşit să se impună în coaliţie, nu a reuşit să îşi ducă la bun sfârşit proiectele. De exemplu: desfiinţarea secţiei speciale care nici după opt luni de mandat nu a fost desfiinţată”, a declarat Florin Cîţu, care a spus că va numi la Justiţie un ministru interimar.